• September 9, 2021

Hoe Feng Shui te gebruiken om harmonie in uw huis te bereiken?

Wat is feng shui?

Nou, het is in wezen een oude Chinese filosofie die zegt dat je je leven kunt veranderen door je huis op een bepaalde manier in te richten. Volgens deze filosofie zul je, als je je meubels en decor op een evenwichtige manier rangschikt, mentaal evenwicht in je geest bereiken.

Het is logisch. Wonen in een rommelig, ongeorganiseerd huis is tenslotte een trefzekere manier om jezelf uit balans te brengen. Het lijkt dus alleen maar logisch dat wonen in een schoon en strategisch georganiseerd huis positieve energie in je ruimte zou brengen en je meer gecentreerd zou laten voelen.

In dit artikel gaan we de ‘regels’ van feng shui bespreken. Je kunt ze naar je eigen smaak buigen, maar ze zullen je allemaal helpen om je huis harmonieuzer te maken.

Houd je spullen netjes
Hoewel het eenvoudig en breed klinkt, is dit een van de belangrijkste principes van feng shui:

Van de kleding in je kasten tot de boeken op je boekenplank tot de dossiers in je thuiskantoor, al je spullen moeten netjes en opgeruimd worden bewaard.

Dit kan betekenen dat je van sommige dingen af ​​moet. Als er kleding op je kastvloer ligt die je jaren niet hebt gedragen (ondanks dat je jezelf hebt verteld dat je het ooit gaat doen), doneer ze dan.

Het maakt ruimte vrij in je kast en creëert ruimte voor goede vibes om binnen te stromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *